Sisäverkko

Sisäverkko

Langaton tukiasema (Wi-Fi)
Langattoman tukiaseman asiakas voi itse hankkia haluamastaan paikasta. Hinnat vaihtelevat ominaisuuksein mukaan. Tämä langaton tukiasema liitetään mukana tulevalla ethernet kaapelilla kiinni mediamuuntimen yhteen neljästä ethernet portista. Langaton tukiasema jakaa mediamuuntimen yhden porteista langattomaksi verkoksi, johon voidan liittyä langattomia verkkoja tukevalla päätelaitteella (puhelin, tabletti, kannettava tietokone jne.)

Huomaathan, että wifin läpi ei aina saa luvattuja nopeuksia. Riippuen tukiaseman iästä,  mallista ja sen tukemista standarteista saatta nopeus jäädä huomattavastikkin valokuidun tarjoaamasta.  Tämän vuoksi kannattaa nopeustesti tehdä langallisesti (ainakin ensin), mikäli haluaa saada todellisen kuvan liittymän nopeudesta.